"Bizi Tavsiye Etmeye Devam Edin" yarışma talihlisi Sevel Yoral (kullanıcı adı:sevel) Kervansaray Hotel Bodrum'u anlatıyor

Sevel Yoral / Yarışma Birincisi

Kendinizden kısaca bahsedebilir misiniz?

1980 Bulgaristan doğumluyum. Bir bankanın aracı kurumunda çalışıyorum. Yaz tatiline çıkmak en sevdiğim şeylerden biri. Tatil planlamayı da çok seviyorum. Tatil rezervasyonlarımı neredeyse 3 ay önceden, derin araştırmalardan sonra yaptırırım. Otelleri çok ayrıntılı bir şekilde karşılaştırırım. Tatile hep Etstur aracılığıyla çıkıyoruz. Güvendiğim ve herkese tavsiye ettiğim favori turizm şirketim. En büyük tutkularımdan biri spor yapmak. Üye olduğumuz spor kulübünde haftada üç gün fitness yapmaktayım.

Otelpuan adını nasıl duydunuz ve neden üye olmaya karar verdiniz?

Otelpuan sitesiyle tanışmam uzun zaman önce Etstur aracılığıyla oldu. Tatile çıkmadan önce otel karşılaştırmaları yaptığım, görüşlerinden her zaman faydalandığım bir site. Genelde arkadaş ve aile çevremde herkese gitmeleri için istedikleri özelliklerde tesis bulurum ve bunu bulurken de otel puandan her zaman yararlanırım.

"Bizi Tavsiye Etmeye Devam Edin!" yarışmasının talihlisi olarak Kervansaray Hotel Bodrum'da tatil ödülü kazandınız. Tatiliniz nasıl geçti, bahsedebilir misiniz?

Temmuz ayı içerisinde düzenlenen "Bizi Tavsiye Etmeye Devam Edin" yarışmasını kazandım ve ödül olarak beş gece, altı gün Kervansaray Bodrum'da konakladım. Eylül ayında eşimle Bodrum'a tatil için gitmeyi düşünüyorduk. Bizim için inanılmaz ideal bir yer oldu. Gitmeden önce tesisle ilgili yorumları okudum, tesisin kendi internet sitesini inceledim. Otelle ilgili yorumlar çok iyi değildi. Bu beni biraz endişelendirdi. Her şeyden önce Otelpuan'a bize böyle güzel bir tatil imkanı sundukları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Etstur, otel rezervasyonumuzu yaptıktan sonra bizi arayarak "iyi tatiller" diledi, herhangi bir isteğimiz var mı diye sordu. İnanılmaz ince bir davranıştı, çok hoşumuza gitti.

Konakladığınız tesisi bir Otelpuan üyesi olarak değerlendirebilir misiniz?

Otele giriş yaptığımız gün Etsturr rehberi Evgin Bayrak bizi çok iyi bir şekilde karşıladı, aynı güler yüzlü karşılamayı resepsiyon görevlileri de yaptı. Evgin Bey, bize oteli ayrıntılarıyla tanıttı. Etstur'un düzenlediği gece turları ve Bodrum tekne turları hakkında bilgi verdi. Bunun üzerine bir gün Bodrum Tekne Turu'na katıldık. Yeni koylar gördük ve farklı yerlerde yüzme şansı yakaladık. Bodrum'a gittiğinizde sadece otelde kalmanız gerekmiyor, Bodrum'u gezebilir, gemi turlarına katılabilir ve meşhur Halikarnas'ta gece eğlenebilirsiniz.

Oda

Odası geniş ve ferahtı. Denizi yandan görüyorduk,yol manzarası vardı. Banyo ve küvet çok güzeldi. Bungalow oda olduğu için yerler seramikti. Odada yatak çok rahat ve genişti. Kasa, TV ve minibar mevcuttu. Ayrıca banyoda şampuan, duş jeli, makyaj temizleme pamukları, kulak temizleme çubukları mevcuttu. Temizliği düzenli bir şekilde yapılıyor, çarşaf ve havlular değişiyordu. Çok geniş bir balkonu vardı, yalnız hava çok sıcak olduğu için balkonda oturma şansımız olmadı. Odadaki minibarda sadece 1,5 litrelik su vardı. Odaya ilk girişte sadece bir defa su konuluyormuş. Daha sonraki günlerde suyu kendimiz yemekhaneden alıyorduk. Bugalowları öyle güzel yerleştirmişler ki, balkona çıktığınızda kimsenin sizi görme ihtimali yok ve her yerde ağaçlar var, ormanlık bir alanda yaşadığınız duygusuna kapılıyorsunuz.

Servis

Otel neredeyse tamamen doluydu ama o kalabalığı hissetmiyordunuz. Ne yemeklerde, ne de deniz kenarında. Servis biraz yetersizdi. Yemeklerde, lobide, deniz kenarında içeceklerimizi kendimiz aldık. İçecek alırken hiç bir zaman kuyruk olmuyordu. Yani içeceklerimizi almamız çok kısa bir zamanda gerçekleşiyordu. Lobi Bar'daki çalışanlar çok güler yüzlüydü. Müşteri ilişkilerinden bir konuyla ilgili bilgi istediğimizde cevap aldık bununla birlikte oradaki bayan biraz daha güler yüzlü olabilirdi. Sabahları krepleri ve öğlenleri de gözlemeleri yapan iki tane çok tatlı kızı özellikle beğendik. Çok ilgili, hızlı ve güler yüzlülerdi. Otel, Bodrum'u gezmek isteyen misafirler için günde 2 defa ücretsiz gidiş-dönüş servisleri koymuştu, bu çok iyi bir hizmetti. Özellikle Etstur'un oteldeki sorumlusu Evgin Bayrak'a yardımları için teşekkür ediyoruz. Tüm sorularımızı cevapladı ve bize her konuda yardımcı oldu. Akşamları yemek yediğimiz resstoranın açık kısmında canlı müzik çok iyidi.

Yiyecek / İçecek

Yiyecekler az ve lezettliydi. Kahvaltıdaki omletleri çok beğendik. Salata kısmındaki sebzeler çok taze ve lezzetliydi. Özellikle kuru kayısı ve kuru inciri çok beğendim. Kahvaltıdaki bir eksik beyaz peynirin yağsız ve lezzetli olmamasıydı. Kabak kızartması, uskumru balığı, gözlemeler ve salataları özellikle beğendik. Tatlılara gelecek olursam bayıldım diyebilirim. Şu güne kadar gittiğim otellerin hepsinden daha iyidi. Şerbetli tatlılar enfesti, pastaları ve pastaların kremaları süperdi, krem karamel, sütlaç ve meyveler çok lezzetliydi. Her şey dahil bir otel olduğu için yabancı içkiler ve kokteylerin olmaması bir eksiklikti. Deniz kenarında güneşlenenler ve denize girmeyi tercih edenler şezlongların bulunduğu katın bir üst katında Snack Bar vardı. Orayı özellikle denemenizi tavsiye ederiz. Lahmacunları ve pideleri çok lezzetliydi.

Spor / Aktivite

Fitness Center'ı geniş, kullanışlı ve spor aletleriyle donanımlıydı. SPA'da anti stress masajı yaptırdık. Yaptırdığımız 40 dakikalık, Balili masörler tarafından yapılan, kas uyarıcı hareketler bulunduran masaj tek kelimeyle harikaydı. Kendinizi şımartmak ve rahatlamak için mutlaka yaptırmalısınız. Fiyatları da diğer otellere göre uygundu. Saunası da güzeldi. Animasyonları genelde havuz kenarında yapılıyordu. Günümüzü deniz kenarında geçirdiğimiz için orada hiç animasyon yoktu,biz de bundan çok memnunduk. Özellikle erkek animatörler çok seviyeli ve kibarlardı. Su sporları için bir çok alternatif vardı. Lobi Bar'da internet erişimi vardı. Eşim işi dolayısıyla laptopunu getirmişti, ihtiyacımız olduğunda Lobi Bar'da bir şeyler içerken internet bağlantısı da işimizi kolaylaştırdı.

Havuz

Havuzu çok büyük ve temizdi. Yalnızca derinliği azdı, derin havuzları daha çok seviyorum. Aquapark'ın orada da bir havuz mevcuttu. Ana ve büyük havuzda geceleri fıskıyelerdeki su gösterileri iyidi. Havuz kenarında şezlong sayısı çoktu. Biz denizi sevdiğimiz için havuz yerine denizde yüzmeyi tercih ettik.