TATİL ÖNCESİNDE, TATİLDE VE SONRASINDA NEDEN OTELPUAN?
OTELPUAN.COM'DAN KİMLER FAYDALANIYOR?
Otelpuan.com'dan, "İyiyi de, kötüyü de yazdım; tercihi size bıraktım" diyen ve Otelpuan.com'a katkıda bulunan binlerce üyenin görüşünü seyahat öncesi okuyarak fikir edinen tüketiciler, tatilden dönüp sesini duyurmak isteyenler, tatil anılarını fotoğrafları ile paylaşanlar, seyahat acenteleri ve otel yöneticileri faydalanabilir.
ÜYELİK HAKKINDA MERAK ETTİKLERİM
Otelpuan.com'a giriş yaptıktan hemen sonra "Üye Ol" seçeneğini tıkladığınızda, karşınıza çıkan üyelik formunu doldurup kaydetmeniz yeterli. Başvurunuzda belirttiğiniz mail adresinize gönderilen "Aktivasyon Maili"ni onaylayarak kısa sürede Otelpuan.com'a üye olabilir ve deneyimlerinizi paylaşmaya başlayabilirsiniz.
Otelpuan.com'da üyelik ücretsizdir.
Otelpuan.com'a üye olup, giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi "Üyelik Bilgileri ve Tercihleri" kısmından güncelleyebilirsiniz.
Otelpuan.com üyeleri, site içerisinde sadece bir kullanıcı hesabına sahip olabilirler. Birden fazla kullanıcı hesabı olan üyelerin tatilci puanı hesaplanması kabul edilmez. Üye tarafından girilen hesap bilgilerinin ve şifrelerin sorumluluğu üyenin kendisine aittir. Üyeler, Otelpuan.com hizmetlerinin, kendi kullanıcı adları ve şifreleri ile yetkisiz olarak başkası tarafından kullanılması durumunda, bunu Otelpuan'a bildirmekle yükümlüdür.
Otelpuan.com'a üye olurken seçtiğiniz ekran adı/rumuzunuzu Otelpuan.com'un güncelliği ve takip edilebilirliğini sürekli kılmak için değiştiremiyorsunuz. Sadece telefonda anket uygulanan misafirlere sistem otomatik rumuz atadığından sadece bir kez hatırlayacakları ekran ismiyle değişiklik hakkı tanınmaktadır.
Otelpuan.com, tarafsız görüş paylaşım sitesi olması nedeniyle üyeler arasında iletişime kapalı olup bilgi paylaşımı sağlamamaktadır.
GÖRÜŞLER HAKKINDA MERAK ETTİKLERİM
Profilinizde yer alan bilgilerinize diğer üyeler gibi tesisler de ulaşabilir ancak sadece tesisler sizinle görüşünüze yönelik iletişim kurabilir.
Görüşünüzü yayından kaldırmak istemeniz halinde "Bize Ulaşın Formu"nu doldurarak Otelpuan moderatörümüz ile iletişime geçebilirsiniz.
Görüşünüz yayına alındıktan sonra yapacağınız ekleme ve düzenlemeleriniz için Otelpuan moderatörümüz ile "Bize Ulaşın Formu"ndan iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Otelpuan.com'a değerlendirme eklemek istediğinizde iki tip görüş ekleme seçeneğinden size uygun olanı tercih edebilirsiniz. İsterseniz "Detaylı Görüş" seçeneği ile tüm izlenimlerinizi kapsamlı bir şekilde paylaşabilir, isterseniz sadece puanlama yaparken izlenimlerinizi kısaca özetleyebileceğiniz "Özet Görüş" kısmını kullanabilirsiniz.
2007'den bu yana Etstur'un, sektöründe bir ilk ile gerçekleştirdiği misafir memnuniyeti ölçüm anketlerinin "Tesis ve Hizmetleri" kapsamında yer alan soruları, Otelpuan.com'da yayınlanmakta ve seyahat kararınızdan önce siz değerli misafirlerimize yol gösterici olmaktadır. Sitemizde tele anket başlığı ile yayınlanan değerlendirmeler Etstur ile seyahat eden misafirlere periyodik olarak uygulanan anket sonuçlarını kapsamaktadır. Bu uygulama ses kayıtları mevcut olan en yakın tarihli ve en güncel görüşlerin takibinde kolaylık sağlanmakta ve tatil kararlarınızda size yardımcı olmaktadır.
Ana sayfada yer alan görüşler, üyeler tarafından Otelpuan.com'a bırakılan son görüşler arasından otomatik olarak ana sayfada yayınlanmaktadır.
Otelpuan.com'a eklediğiniz değerlendirmenizin içeriği otel puanına göre incelenmekte olup, değerlendirmenizin yetersiz kaldığı ve/veya otel puanının standart sapmanın altında kaldığı durumlarda yayına alınmamaktadır. Değerlendirmenizin yayına alınmadığına ilişkin bilgilendirme elektronik posta ile tarafınıza bildirilmekte ve gerekli durumlarda ekleme yapmanız talep edilmektedir. Ayrıca değerlendirmenizde genel ahlak koşullarına uymayan ifadeler kullanmanız, direkt bir şahsı hedef göstermeniz vb. durumlarda görüşünüz yayına alınmayacaktır (bknz. üyelik sözleşmesi).
Tesis puanları içinde bulunduğunuz tarihten itibaren geçen bir senelik değerlendirmeleri kapsamaktadır. Son bir seneden evvel yayınlanmış üye görüşlerine de ulaşabilirsiniz ancak tesis puanlarına etki etmediğini hatırlatmak isteriz.
Tesis memnuniyet ortalamasının altında/üzerinde puanlama, görüş bırakan ve görüşleri açıklayıcı olmayan üyelerimizin puanlarının aritmetik ortalamalarının eşit veya birbirine yakın olmaması durumunda görüşlerinin detaylandırılması mail ile talep edilmektedir.
Otelpuan.com'a eklediğiniz değerlendirmeleriniz moderatörlerimiz tarafından incelenip "Kullanım Koşulları"na uygunluğu kontrol edildikten sonra yayına alınmaktadır. Görüşünüz yayınlandığında elektronik posta ile bilgilendirileceğinizi, aksi her durumda mesai saatleri içinde 0216 542 99 67 numaralı hattan iletişim kurabileceğinizi iletmek isteriz.
Otelpuan.com'un hizmet anlayışı kapsamında diğer üyelerimizin görüşlerine yorum bırakamıyorsunuz. Ancak diğer üyelerin görüşlerini faydalı bulduğunuz ya da yetersiz olduğunu düşündüğünüzde oylama yapabilirsiniz.
PROFİLİM HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİM
Profil sayfanızda Otelpuan.com'da yaptığınız tüm işlem detaylarına zamanları ile birlikte ulaşabilir, kazandığınız tatilci puanların takibini sağlayabilirsiniz.
Profil sayfanızda görüşlerinizi, eklediğiniz resimleri, arkadaşlarınızı, izlediğiniz bölge ve otelleri takip edebilirsiniz. Böylece profil sayfanızın güncelliğini de sağlayabilirsiniz.
Otelpuan.com'a üye olduğunuzda profil sayfanıza sistem tarafından otomatik olarak bir profil fotoğrafı yüklenir. Fotoğrafı kendinize ait bir fotoğraf ile değiştirebilirsiniz.
Bir bölge ya da oteli izlemeye aldığınızda seçtiğiniz yerlere ait eklenen son görüş / resimlerden e-mail ile bilgi sahibi olabilir ve Otelpuan.com'u güncel olarak takip edebilirsiniz.
Seçtiğiniz oteli sosyal paylaşım platformu olan facebook / twitter / friendfeed sitelerinde paylaşabilir ya da e-posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Profilini takip etmek istediğiniz Otelpuan.com üyesini kendisine ait profilde yer alan arkadaş ol seçeneğini tıklayarak arkadaş listenize alabilir ve takip edebilirsiniz.
KULLANICI TİPLERİ NELERDİR?
Otelpuan.com'a ilk üye olan herkes sitemize TATİLCİ olarak kendi resmi veya resmi yoksa site tarafından kendisine verilen bir resim ile giriş yapabilmektedir. Site içerisinde üye fotoğraflarınızın yanında yapmış olduğunuz her işlemde, o işlemle ilgili ikon sahibi olmaya hak kazanırsınız.
Farklı konaklamaları hakkında en az beş görüş bırakan Otelpuan.com üyemiz "Yorumcu" olmaya hak kazanır.
Konaklamış oldukları tesisler ile ilgili en az 20 farklı fotoğraf ekleyen üyemiz "Fotoğrafçı" olmaya hak kazanır.
Konaklamış oldukları tesisler ile ilgili en az 5 farklı video ekleyen üyemiz "Kameraman" olmaya hak kazanır.
Otelpuan.com'a üye olan, Otelpuan.com içerisinde yer alan en az 25 görüşü faydalı ya da faydasız bulan, en az 40 resmi ve 5 video oylayan üyemiz "Otelpuan Gezgini" olmaya hak kazanır.
En az 20 arkadaşını Otelpuan.com'a üye yapan üyemiz "Otelpuan Dostu" olmaya hak kazanır.
Otelpuan.com'a üye olan ve bıraktığı görüşleri, fotoğrafları ve videoları diğer kullanıcılar tarafından toplamda en az 60 kere faydalı bulunan üyemiz, "Faydalı Tatilci" olmaya hak kazanır.
Otelpuan.com'un belirlemiş olduğu Yorumcu, Fotoğrafçı, Kameraman, Otelpuan Gezgini, Otelpuan Dostu ve Faydalı Tatilci üye tiplerinin tamamına sahip üyemiz uzman tatilci olmaya hak kazanır.
TATİLCİ PUANI NEDİR?
Otelpuan.com'a üye olduktan sonra site içerisinde yapacağınız her aktiviteden alacağınız puanlara verilen isimdir.
Otelpuan.com'a üye olduktan sonra "Size Özel" kısmında açıklamaları yer alan tüm konularda yapacağınız eklemeleriniz size puan kazandıracak.
* Detaylı ve özet değerlendirme ekleme
* Fotoğraf ve video ekleme
* Arkadaşlarınıza Otelpuan.com'u önererek onları siteye üye yapma
* Üye görüş ve fotoğraflarını faydalı bulma
* Görüşlerinizin diğer üyeler tarafından faydalı bulunması
1 Görüş x 50 Tatilci Puanı
1 Fotoğraf x 20 Tatilci Puanı
1 Video x 50 Tatilci Puanı
1 Arkadaş Önerisi x 1 Tatilci Puanı
Önerinizi Kabul Ederse ve Üye Olursa x 24 Tatilci Puanı (3 ay içinde)
Üye Olan Kişi Yorum Yaparsa x 75 Tatilci Puanı
1 Faydalı Buldum x 1 Tatilci Puanı (1 günde maksimum 10 kez yapılan oylamalardan Tatilci Puanı kazanılır)
1 Faydalı Bulunan x 3 Puan Yıldızı
ÜYELERİN ANKET GÖRÜŞÜ ÖRNEKLERİ
Otel değerlendirmek istediğinizde "Görüş paylaşımı (özet): 2. Aşama" sayfasında doldurmanızı beklediğimiz "Görüşünüzün başlığı" ve "Görüş, tavsiye ve ipuçlarınız" başlıkları için örnek bir metin:
Çocuklu aileler için güvenli, keyifli üstelikte her şey dahil olduğu için ekonomik bir otel. Çocuklu aileler için her şeyin düşünülmüş olması güzeldi. Otel personelinin gayreti ve güler yüzlülüğü bu oteli seneye de tercih etmemdeki en önemli etken. 3 yaşında kızım olduğu için tesisteki alanların güvenliği benim için çok önemli. Çocuk havuzunda tüm gün cankurtaran var. Çevrede çocuğun düşebileceği çukur, kuyu yok. Elektrikle ilgili her şey yerin altına alınmış. Mini cluba bıraktığınızda sık sık gidip kontrol etmekte veya cep numaranızı bırakmakta fayda var. Çocuklar, animatörleri dinlemeyip birbirlerini itip kakabiliyorlar. A la carte restoranların tümünde ayrıca çocuk mönüsü oluşturmuşlar. Bu süper oldu kızım da memnun kaldı biz de her gün açık büfe yemekten kurtulduk.
Otel değerlendirmeyi istediğinizde "Görüş paylaşımı (detaylı): 2. Aşama" sayfasında doldurmanızı beklediğimiz "Görüşünüzün başlığı", "Görüş, tavsiye ve ipuçlarınız" ve "Değerlendirmeniz" başlık ve alt başlıkları için örnek bir metin:
Çocuklu aileler için güvenli, keyifli üstelikte her şey dahil olduğu için ekonomik bir otel Televizyondaki kanalları kontrol edin. Bizden önceki müşterinin para ödeyerek açtırdığı kanal açık kalmış. Tesadüfen fark edip ikaz ettik. Odadan internet hizmeti çok pahallı lobiden kablosuz bağlanarak bedava kullanabiliyorsunuz.
Otel Geneli:
Tatil köyü olarak hizmet veren tesis, çok geniş kullanım alanlarına sahip. 5 katlı ana bina ve 2 katlı bungalovlardan oluşuyor. Lokanta ve genel aktiviteler ana binada konumlanmış. Uzak Doğu mimarisinde aileler ve gençlerin birlikte konaklayabilecekleri ve birbirlerinden rahatsız olmayacakları şekilde hizmet veriliyor. Türklerin ağırlıklı olduğu tesiste Alman ve Rus misafirler de var. Yabacılar yarım pansiyon, Türkler her şey dahil konaklıyor. Ayırt etmek için kola bileklik takılması biraz can sıkıcı. Şehir merkezine yakın olduğu için taksi ücreti 20 TL. civarında tutuyor. Yanındaki tesisi de gezme imkanım oldu ama ünlüler sahne aldığı için daha pahalı olmasına rağmen bizim otelimiz daha yeşil ve plajı daha güzel.
Oda:
Standart odada konakladım. Yerdeki halı çok eski olduğu için temizlense de fark etmiyordu. Odaya temizlik hizmetleri gün aşırı yapıldı. Havluların rengi griydi. Sorunca suların kireçli olmasından ötürü ilk yıkamada bu rengi aldığını söylediler. Mini bar ilk girişte dolduruluyormuş. Yenilenmesi için rica ettik. Kırmadılar su ve meşrubat doldurdular.
Servis:
Genel olarak genç ve deneyimsizler ancak güler yüzleri ve ilgileri ile açığı kapatıyorlar. Pastanedeki garsonlar ertesi gün gittiğinde kahvemi sade içtiğimi hatırladılar. Lokantada ise kalabalıktan dolayı özel bir ilgi görmedim. Erken gitmeme rağmen otel müsait olduğu için beni bekletmeden tesise giriş işlemlerimi yaptılar. Tek sıkıntı bagaj taşımak için bellboy'un gelmesinin gecikmesi oldu. Ünitelerin hangi saatler de açık olduğunun bilgisi odalarda yok. Araştırınca lobide asılı olduğunu öğrendik.
Yiyecek/İçecek:
Ana lokanta 4 bölümden oluşuyor. Açık büfe merkeze konulmuş, istediğiniz bölümde oturuyoruz. Yöneticiler sigara yasağını takip etmiyorlar, biz ikaz edince gidip söylüyorlar. Çatal kaşığın bazen temiz olmadığını fark ettik. A la carte rezervasyon yaptırmak için sabah lobide kuyruğa girdik. Tatilde sabah kalkıp giyinip sıra beklemek çok kötü oldu. Ayrıca çocuk mönüsü çok zayıf. Yerli alkollü içeceklerin markaları benim tercih ettiğim ve bildiğim markalardan değildi.
Spor/Aktivite:
Hamamdan yararlanmak istediğimizde başka bir işletmeye ait olduğunu öğrendik. Ödediğimiz paranın karşılığını alamadık. Çok bahşiş veriyorlar diye yabancı turistlerle daha çok ilgilendiler. Havuz başındaki animasyonlar gürültülü olduğu için dinlenme havuzunu tercih ettik. Akşam şovları güzeldi. Sörf öğretmeni çok iyiydi. Sabrı ve teknik bilgisi ile bize bu sporu sevdirdi.
Havuz:
Kaydıraklı havuzda çok sıra oluyordu. Aileler çocuklarını kontrol etmediğinden bazen tehlikeli bile oluyordu. Havuz başında şezlonglara havlu koyup bütün gün uğramayan insanlar için tesisteki yetkililer havlu toplayan personel görevlendirmişler.
Kategorilerden birini seçin ve konuyu belirleyin.
Sorunuzu kutuya yazın ve gönderin.
Puan Yıldızı sorunuzu yanıtlasın.