4. Otelpuan Ödülleri 9 Şubat'ta sahiplerini bulacak!
Otel misafirlerinin yorumlarına açık ve her geçen gün yeni tatil tecrübeleriyle zenginleşen Otelpuan.com, bu yıl da 4 ana kategoride toplam 29 tesisi ödüllendirecek.
Her bir kategoride de ilk sırada yer alan değerlendirme ölçütü Otelpuan.com'da yorum yapan tatilcilerin tarafsız puanları. Bu puanlar, kullanıcıların tesisin oda, servis, yiyecek, içecek, spor, aktivite ve havuz özelliklerini değerlendirdiği Genel Memnuniyet Puanı ile "Konakladığınız tesisi yakınlarınıza tavsiye eder misiniz?" sorusuna verdiği cevaplardan oluşan Tesis Tavsiye Oranı ile belirleniyor.

Ödüller belirlenirken dikkate alınan bir diğer konu ise bağımsız denetim firmaları tarafından yapılan değerlendirmeler. Proje kapsamında, Etstur bünyesinde yer alan otelleri denetleyen kuruluş, "Hizmet Kalitesi" ve "Müşteri Güvenliği" olmak üzere iki ana özelliği göz önünde bulunduruyor.

Misafirler tarafından yapılan değerlendirmelerde dikkate alınan bir diğer konu da fiyat performans oranı. Bu, tesise ödenen ücret karşılığında alınan hizmetin site kullanıcıları tarafından değerlendirilmesi ile belirlenen bir değerlendirme ölçütü oluyor.

Ödül kategorilerinden Otelpuan Altın Puan Ödülü'nü alan tesisler aynı zamanda "Çocuk Dostu", "Balayı Romantizm Tesisi" ve "Sağlık Engeli Bulunan Misafirlere Özel Hizmet Sunan Tesis" kategorilerinin tamamında yer alma şartını da yerine getirerek bu ödüle hak kazanıyorlar.
Anasayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle Facebook'ta Otelpuan Twitter'da Otelpuan