Tesisin eski olması ve...
Tesisin eski olması ve termalinden hizmet alamadığımdan dolayı tavsiye etmem.
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Tesisin eski olmasından dolayı odalar çok eskiydi.
Tam puan veriyorum.
Yeteri kadar sıcak su bulamadık. Gerekçe olarak bana beyan edilen şey daha sezon açılmadığından dolayı bu şekilde oluyor dediler. Bana göre bunun bahane olmaması gerekiyor. Termal tesislerde 12 boyunca sıcak su sağlanması gerekiyor.
Türkiye, YAŞ: 31-35
/ AİLE
/ ÇOCUKLU
Deniz-güneş-kumsal tatili
May
'12
Çok iyi olduğunu anlatırım ama...
Çok iyi olduğunu anlatırım ama tesis biraz bize uzak biz çanakkaleden gittiğimiz için .
Herşey güzeldi.
Türkiye, YAŞ: 31-35
'12
Değerli misafirimiz, Öncelikle bizi değerlendirerek zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. İşletmemiz 20 senedir hizmet vermektedir. Otelimizde konaklayan her misafirimizin rahat etmesi ve tatilini mutlu bir şekilde tamamlaması için elimizden geleni yapmaktayız. Ilginiz ve paylaşımınız için teşekkür eder, sizleri yeniden otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri
Çok memnun kaldım. Her konuda...
Çok memnun kaldım. Her konuda tesisi tavsiye ederim. Güzeldi.
Çok iyiydi. Begendik.
Tam puan veriyorum.
Kadın bölümü güzeldi. Büyük havuzun jakuzisi küçüktü. Büyük jakuzi olmalı.
Türkiye, YAŞ: 56-60
'12
Değerli misafirimiz, Sizlere daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek açısından bizleri motive ettiğiniz için teşekkür ederiz. Paylaşımınız için teşekkür eder, sizleri bir sonraki seyahatinizde tekrar otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri
Çok eskimiş tesis bu nedenden...
Çok eskimiş tesis bu nedenden dolay şuan için tvsiye etmem yoksa termal suları çok iyi rahatlattı dinlendirdi. Otelin eskiliği bizi üzdü.
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Tesisi 5 yıldızlı ayarında değil bin açok eskimiş diğer hizmetleri mükemmel çok memnun kaldık. Herşey eskimiş.
Gayet güzeldi.
Son derece mükemmel.
Termal olanakları süper eski ama bir takım şeyler hijyenik değil. Çok çoluk çocuk giriyor havuzlara bunlara biraz daha dikkat edilirse iyi olur. Kontrol altında tutulsun dışarıdan günübirlik gelenlerde oluyor kontrol çok iyi sağlanmıyor.
Türkiye, YAŞ: 51-55
'12
A dan z ye kadar herşeyinden...
A dan z ye kadar herşeyinden bahsederim. Herşeyinden memnun kaldım. Termal suyu çok güzel.
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Ben daha öncede gelmiştim bu otele iyi. Ben daha önce geldiğimde odadan çok daha memnun kalmıştım. Bu sefer o kadar iyi değerlendirmedim odayı. Yinede 5 puan veririm.
Yiyecek içecekler süper.
Diğer termallere karşı süperdi.
Ben daha önce didime gittim . Oruçoğlunda gördüğüm süperliği orada göremedim.
Türkiye, YAŞ: 36-40
'12
Değerli misafirimiz, Düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için Sizlere teşekkür ederiz. Otelimiz içerisinde bulunan tüm odalarımız sizlere daha iyi hizmet vermek için dönem dönem yenilenmektedir. Odalarımızın yenileme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Sizleri bir sonraki seyahatinizde yenilen otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri
Hem eskimiş devamlı tadilatta...
Hem eskimiş devamlı tadilatta. Ben rahat etmeye gittim göstermelik şeyler. Oruçoğlu bitmiş. Hiçbirşeyden bahsetmem gürala gideceğim. Ben oruçoğlunu severdim.
KÖTÜ
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Hiç beğenmedim gacur gucur bir otel bitmiş. Tadilata ihitiyaca var kapılar dökük.
Hergün aynı şeyler vardı.
Genel hizmet derken şahıslar iyiydi.
Eskimişti. Suları temiz değil hamam ortamı güzel değil.
Türkiye, YAŞ: 66-70
/ GRUP
'12
Değerli misafirimiz, Öncelikle görüşlerinizi bizlerle paylaşarak zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz şikayetlerle ilgili olarak, Otelimiz Türkiye nin ilk beş yıldızlı termal oteli olmakla birlikte 20 yıldır tüm Dünya dan ve Türkiye den gelen misafirlerine hem konaklama yaparak hem de günübirlik şekilde bölgenin en zengin mineralli termal suyunu kullanımlarına sunmaktadır. Hepimizin malumu olan, eskiyen bölümlerin tadil edilmesi gerektiği açıktır. Siz saygıdeğer misafirlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek maksadıyla yapılan yenileme çalışmalarına devam etmekteyiz. Yılın 12 ayı hizmet veren otelimizde hem altyapıdan kaynaklanan hem de misafirlerimizin talepleri doğrultusunda şekillenen bu tür revizyonlarımız belirli periyodlarda gerçekleştirmekteyiz. Odalarımızın revizyon çalışmalarıda devam etmektedir. Ilginizden dolayı tekrar teşekkür eder, sizi otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri
Personel güleryüzlü. Bu kadar...
Personel güleryüzlü. Bu kadar havuzu sağlık üniteleri güzeldi.
Oruçoğlundan memnun kaldım.
Türkiye, YAŞ: 56-60
/ TEK
'12
Değerli misafirimiz, Düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için Sizlere teşekkür ederiz. İlginiz için tekrar teşekkür eder, sizi otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri
Güzeldi gidin bir dinlenin...
Güzeldi gidin bir dinlenin diyorum termal olanakları güzel diyorum yemekleri iyi. Termal suyu odalardada var ikbalde yok onlara sadece girmek istediğinde havuzda girmen lazım.
İyiydi güzeldi.
İyi olarak puanlarım.
İyi bence.
Türkiye, YAŞ: 66-70
'12
Değerli misafirimiz, Bizleri değerlendirerek zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Görüşlerinizin bizlere yol göstermesi açısından önemini belirtmek isteriz. Sizleri bir sonra ki seyahatinizde otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımla, Misafir ilişkileri
Sıcak suyundan servisinden...
Sıcak suyundan servisinden bahsederim .Temizlikte kusur yok tam not veririm.
Türkiye, YAŞ: 71+
'12
Değerli misafirimiz, Sizlere daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek açısından bizleri motive ettiğiniz için teşekkür ederiz. İlgiıniz ve paylaşımınız için teşekkür eder, sizleri yeniden otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri
Daha çok termal olarak havuzunu...
Daha çok termal olarak havuzunu, diğer aktivitelerini, hamamı ve masajı beğendim.
İyiydi güzeldi.
İyi bence.
Türkiye, YAŞ: 61-65
/ GRUP
Mar
'12
Değerli misafirimiz, Bizleri değerlendirerek zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Görüşlerinizin bizlere yol göstermesi açısından önemini belirtmek isteriz. İlginiz için tekrar teşekkür eder, sizi otelimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Misafir ilişkileri