Monte Baia Uludağ, Uludağ

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Bütün bu söylediğim sebepler ilk...
Bütün bu söylediğim sebepler ilk başta otele girdik bize suit oda verdiler ama odadan odaya geçiş vardı açıklamada siz tanıdıksınız diye size öyle verdik dediler. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
İYİ
Çok memnun kalmadım liftin...
Çok memnun kalmadım liftin önünde olmaması kötüydü yanında kaya vardı onun önünde lift vardı. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
İYİ
Uludağa giden kayak yapmaya...
Uludağa giden kayak yapmaya gidiyor zaten. Bu otel bu bakımdan yeterliydi. Personeli çok iyi. Anladığım kadarıyla monte baia otelinin yazlık otelinden seçilmiş seçme bir personel var bu çok iyiydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / AİLE / ÇOCUKLU
İYİ
Uludağ için tavsiye ederim...
Uludağ için tavsiye ederim. Seneye yine aynı otele gitmek isterim. Yemekleri gayet güzel yemeklerde bol çeşit vardı. En çok hoşumuza gidende bu oldu. [Devamı]
ORTALAMA
Yemek yüzünden kararsısız. Bir...
Yemek yüzünden kararsısız. Bir gece kötü çıksa bunu görmezden gelebilirdim. Her öğün yemekler kötüydü. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
KARARSIZ
Dizaynı lobbysi güzel...
Dizaynı lobbysi güzel çalışanları güleryüzlü önceki kaldığımda yemekleri daha hoşuma gitmişti sezon sonu geldiğimden taze olmayan yiyecekler vardı ama çokta rahatsız etmedi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKSUZ
İYİ
Genel olarak ve mevki olarak...
Genel olarak ve mevki olarak iyi. Ancak yaşadığım olumsuzluklarıda söylerim. Kayak olanakları merkezi olması iyiydi. Konfor olarak iyiydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE
İYİ
Konumu güzel. Pistlerde güzeldi...
Konumu güzel. Pistlerde güzeldi. Odalar geniş. Çocuklu aile için uygun. [Devamı]
İYİ
Tek problemi var. Çok su alıyor...
Tek problemi var. Çok su alıyor. İzolasyon problemi vardı. Yemekler güzeldi. Pistler güzeldi. Problem yok. [Devamı]
ÇOK İYİ
Pistleri çok iyi. Özellikle...
Pistleri çok iyi. Özellikle çocuklu aileler için ideal bir otel. Çoluk çocuklar için müsait. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / AİLE / ÇOCUKLU
Kış tatili , Şub '12
Otelpuan.com 2011
En İyi Kayak Tesisi Ödülü

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Yaz aylarında hizmete ara veren Monte Baia Uludağ'ın minimalist dizaynı Uludağ’ın beyazı ile birleşerek tatil çizginizin sınırlarını zorluyor. Bir dağ otelinin sıcak ortamını, şehir oteli lüksü ve konforuyla sunan otelde tatil keyfiniz doruğa çıkıyor.

Konum

Bursa'ya 35 km., İstanbul'a 215 km. mesafede.

Konaklama

Tam Pansiyon Plus. Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Öğünler ile birlikte alınacak yerli bazı alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz. Diğer içecekler ve ara snackler ücretli.

Yemekkartı

Gece çorbası 00:00-01:00 arası, Geç kahvaltı 10:00-11:00 arası, Çay saati 17:00-18:00 arası.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ