Mercure Hotel Girne, Girne Şehiriçi

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Yiyecekleri kalitesi ve casinosu...
Yiyecekleri kalitesi ve casinosu güzel. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 19-25 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Yarımın altında puan almış...
Yarımın altında puan almış biryere birdefa kimseyi neden gönderim ki sezon açılmadı diye deniz kenarında birşey verilmiyor amatörler garsonlar. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / AİLE / ÇOCUKLU
ETMİYOR
ORTALAMA
Casinosunu beğendik lobi barı...
Casinosunu beğendik lobi barı güzeldi herşey dahil olması güzeldi tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Kıbrıs için olabilir. Güzel bir...
Kıbrıs için olabilir. Güzel bir manzarası var havuzu büyük. Genelde hizmeti kötü değil. Daha ilerde ets personeli vardı. Genel çevre düzenlemesi ve manzarası güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / GRUP / ÇOCUKSUZ
İYİ
Personelin güleryüzlü hizmeti...
Personelin güleryüzlü hizmeti gayet iyiydi. İnsan ilşkileri iyiydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE
ÇOK İYİ
Hizmeti ve yemeklerinden dolayı...
Hizmeti ve yemeklerinden dolayı tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Temziliği çok iyiydi. Hizmet çok...
Temziliği çok iyiydi. Hizmet çok iyiydi. Personel çok güleryüzlüydü. Yemekler çok güzeldi ve çok temizdi. Tek kelimeyle herşey mükemmeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Denize gitmek isteyenlere...
Denize gitmek isteyenlere tavsiye etmem havuz için gidenlere tavsiye ederim. Deniz açılmamıştı denize girme imkanım sağlanmadı. Otel personeli iyi niyetliydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 66-70 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
ÇOK KÖTÜ
Yılda 5-6 kez seyahat ederim...
Yılda 5-6 kez seyahat ederim. Gerek türkiyede gerek yurt dışında sayısız 5-7 yıldızlı otelerde konakladım. Rixos premium belek cornellia magic life tarzı otellere de gittim. Kıbrısa gelmeden önce ben de herkes gibi otel yorumlarını okudum fakat şunu... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / GRUP / ÇOCUKSUZ
OtelPuan tavsiye ediyor , May '12
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Fiyatıve hizmet kalitesi olarak...
Fiyatıve hizmet kalitesi olarak çok uygun olan bir tesisti. Lobide eğlence tarzında gösteriler vardı. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Nis '12
İYİ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Doğanın davetkâr güzelliğin, denizin karşı konulamaz serinliğinin ve teninizi ısıtan güneşin keyfini Mercure Hotel`de çıkarın. Akdeniz`in uçsuz bucaksız mavisi ve doğanın eşsiz güzellikleri sizin için Mercure Hotel`in kusursuz hizmet anlayışıyla birleşiyor.

Konum

Şehir merkezi Girne 6 km. mesafede bulunan tesis, Ercan Havalimanı 55 km mesafededir.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veren tesiste, sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 07:00-00:00 arası ücretsiz. Minibar giriş günü bira, Fanta, kola, meyve suyu, gazoz, soda ve su ile dolduruluyor. Oda servisi 01:30-07:00 arası ücretsiz, (Çorba, salata, spagetti, hamburger, çöp şiş, sadviç, tatlı ve meyve) diğer saatler ücretlidir. Yemek saatleri kış veya yaz sezonuna göre farklılık göstermektedir.

Yemekkartı

Kahvaltı 07:00-10:00 arası, Geç Kahvaltı 10:00-11:00 arası, Öğlen yemeği 12:30-14:30 arası, Snack büfe 14:30-16:00 arası, Beş çayı 16:00-18:00 arası, Akşam yemeği 19:00-21:30 arası, Gece büfesi 23:00-01:30 arasındadır.

A La Carte

A La Carte Restoranlar için, Ultra Her Şey Dahil konaklayan misafirlerden 9 Euro kişi başı servis ücreti alınır. Barbekü a la carte restoran(Rezervasyonlu ve kişi başı servis ücreti alınır) - Deniz Ürünleri a la carte restoran (Rezervasyonlu ve kişi başı servis ücreti alınır) .

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ