Hotel La Mer, Kemer

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Kemere yakın 5* fiyata göre...
Kemere yakın 5* fiyata göre hizmet iyi yeri ve konumu iyi personel güleryüzlü bar olsun garsonlar olsun oda servisi yapan bayan olsun . [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Yeşillik içinde olması güzeldi...
Yeşillik içinde olması güzeldi. Yeni kısımda kaldık memnunduk. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
Personel mükemmeldi çok...
Personel mükemmeldi çok sıcakkanlılardı sanki 10 yıldır tanıyormuşuz gibi oteldeki temizlik yemekler müşteri ilişkileri herşeyiyle mükemmeldi bizim tek hoşumuza gitmeyen yanı animasyonlar sürekli yanımza gelinmesi zorunluymuş gibi bizi rahatsız etti ... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 19-25 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Mayis ayinda gidilecek bir otel...
Mayis ayinda gidilecek bir otel , doluluk kapasitesine göre hiç bir yerde sira ve yığılma yok. Fiyat performans açısında dört dörtlük bir tatil geçirdik. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKLU
Çocuklu tatil , May '12
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
4x4lük otel olarak anlatırım...
4x4lük otel olarak anlatırım . İkram tarzını resepsiyondaki arkadaşların güleryüzlülüğünü beğendim müşterilerle çok iyi ilgileniyorlar . [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 66-70 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Çok memnun kalmadım...
Çok memnun kalmadım. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / AİLE / ÇOCUKLU
ETMİYOR
İYİ
Çok güzel bir tesisti . Bu...
Çok güzel bir tesisti . Bu tesise yine gitmek isteriz. Barları süperdi. Yemekleri çok güzeldi. Benim daha öncede kardeşim gitmişti bu tesise. Tesisten çok memnun kaldık. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Yabancılar çok fazlaydı bu...
Yabancılar çok fazlaydı bu nedenden dolayı tavsiye etmem. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
ÇOK İYİ
İyiydi çok uygun fiyata gittik...
İyiydi çok uygun fiyata gittik çok mutlu olduk içecek hususunda erkekler alkol olarak memnun kalmadı biralar su gibi memnuniyet anketinede orada bıraktı . [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Nis '12
Eylülde gitmeyi düşünüyoruz...
Eylülde gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla yiyecekleri söylemeyeceğim ama odalar güzeldi akşam çayı güzeldi yeşillğini beğendim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / GRUP / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Nis '12

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Çam ormanlarının gölgesinde yer alan Hotel La Mer, denize sıfır konumuyla misafirlerini ağırlamaktadır. Ultra Herşey dahil sistemle hizmet veren otelin şık odaları, SPA ve Wellness hizmetleri ve aktiviteleri ile tatilin keyfine doyasıya varın.

Konum

Tesis Kemer merkeze 6 km., havalimanına 46 km. mesafededir.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil konsept dahilinde sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Bazı yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-02:00 arası ücretsiz. Minibar girişte soft içecek ile dolduruluyor.

Yemekkartı

Gece snack 00:00-01:00 arası, Geç Kahvaltı 10:00-11:00 arası, Snack İkramlar 12:00-16:00 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 17:00-18:00 arasındadır.

A La Carte

A la carte restoranlar rezervasyonlu ve konaklama boyunca 1 a la carte restoran kullanımı ücretsiz. A la carte restoranlar 01.05.2010 tarihinden itibaren hizmet veriyor.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ