Dorukkaya Hotel, Bolu

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
İşletme kötüydü. istediğimiz...
İşletme kötüydü. İstediğimiz şeyler yoktu. Cevap olarak sezon sonu diyorlardı. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / AİLE / ÇOCUKLU
KARARSIZ
İYİ
Kendi evimde gibi rahat ediyorum...
Kendi evimde gibi rahat ediyorum ben orda bu sene arkadaşımada met ettiğim gibi götürdüm çocuğum rahat oyun odasında oynuyor ilgileniyor lobbyde rica etsem kızım oturuyor resim yapıyor 15-20 dk kayıp gelirken personel onunla ilgileniyor yemekler çok ... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE
İYİ
Yakınlarımıza tavsiye ederiz ama...
Yakınlarımıza tavsiye ederiz ama zevklerimiz farklı yemekler güzeldi personel çok iyiydi birde kapanmasına yakın gittik lobide oturuyoruz saat 10 buçuk 11 mermerleri parlatıyorlardı otel kapanıyorsa pazartesi o gün yapılsın çok fazla detaycı değilse ... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ORTALAMA
Kayak olanakları açısından...
Kayak olanakları açısından söylerim ama çok fazla beklenti içerisine girmemelerini söylerim pistlerinden memnunum hiçbir beklenti içine girmemelisiniz. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKLU
Kayak olanakları uygundu...
Kayak olanakları uygundu. Yemekleri güzeldi. Aile ortamı var tesiste. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
ORTALAMA
Piste sıfır olması ve telesiyej...
Piste sıfır olması ve telesiyej imkanları güzeldi tavsiye ederim. Otelde çocuk ücretsiz olduğu için çok fazla çocuk vardı rahatsız olduk. Tek oturacağımız yer lobi çocuk sesinden oturulmuyordu orada. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Rahat ettim dinlendim...
Rahat ettim dinlendim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
İYİ
Gayet güzel bir tatildi pisti ve...
Gayet güzel bir tatildi pisti ve lobisi çok güzel bütün piste hakim. Akşam da bir kaç animasyon yaptılar memnun kaldık. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE
ÇOK İYİ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezi olarak hizmet veriyor. DorukKaya Ski&Mountain Resort, Avusturya'dan gelen mühendisler tarafından projelendirilen Türkiye'nin ilk ve tek snowparkı ile farklı seviyelerde, tüm snowboard severlere unutulmaz anlar vadediyor.

Konum

Tesis, Bolu şehir merkezine 40 km., Ankara'ya 180 km., İstanbul'a 280 km. uzaklıktadır.

Konaklama

Her Şey Dahil konseptiyle hizmet veren tesiste tüm yerli alkollü ve alkolsuz içecekler 10:00-00:00 arası ücretsizdir. Herşey dahil sistemi giriş günü akşam yemeği ile başlar. Minibar soft içecekler ile dolduruluyor. Sezon boyunca hava şartlarına bağlı olarak her cumartesi kar partisi düzenleniyor. Pist üzerinde sıcak şarap ve sucuk ekmek ikramı eşliğinde, meşaleli iniş gösterisi, havai fişek gösterisi, gece aydınlatmalı Nazlı Pisti'nde gece kayağı yapma imkanı sunuluyor.

Yemekkartı

Geç Kahvaltı 10:00-11:00 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 17:00-17:30 arası, Gece çorbası 23:30-00:00 arasındadır.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ