Dome Hotel, Girne Şehiriçi

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Merkeziyet açısından tavsiye...
Merkeziyet açısından tavsiye ederim. Ama otel eski herşey eski yataklar eski ve alçak. Çok yumuşak. Otel çok eski. Bu fiyata daha modern bir otelde kalınabilir. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / GRUP / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , May '12
ETMİYOR
ORTALAMA
Otelin konumu gayet iyi...
Otelin konumu gayet iyi odasından memnun kaldık güleryüzlüler güzel bir tatil geçirdik tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKSUZ
İYİ
Tesisin merkezi olması ve...
Tesisin merkezi olması ve oturmuş bir düzeni olmasından dolayı tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKLU
İYİ
En büyük avantajı şehir...
En büyük avantajı şehir merkezinde olması. Denizi iyi konumda. Havuzu iyi. Deniz güzel. Odaya takılmazlarsa iyi. Çocuklu aileler için uygun. Odlar küçük. Banyosu iyi değil. 4* otel ama konum itibariyle en iyi yer. Biraz eskide kalmış. Ben ona takılma... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / TEK / ÇOCUKSUZ
İYİ
Servis yok tesis eski ben kumar...
Servis yok tesis eski ben kumar oynamıyorum ama arkadaşlarım kumarhane çok kötü dediler aynı fiyata daha iyi otellerde kalınabilir. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
KÖTÜ
Güleryüzlüydü personel şehir...
Güleryüzlüydü personel şehir içinde merkezi tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Yemekleri çok iyidir yeri çok...
Yemekleri çok iyidir yeri çok güzeldir en büyük 2 önemli şey tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Casinosundan bahsetmem...
Casinosundan bahsetmem hoşlanmadım kendi casinosuna gitmedim konumu itibariyle 10 numara ben eski ets turluyum merkezde olması sebebiyle satılabilir. Çok daha yeni oteller var fiyatıyla doğru orantılı. Aynı mevkiide balayı çifti gidecekse rocks otele... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Mücahit beyle buluşma merkezi...
Mücahit beyle buluşma merkezi, çok güzel bir tesis. Tarihe meraklı olduğum için orayı seçiyorum ve merkeze de yakın. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / GRUP / ÇOCUKSUZ
İYİ
Tesis şehirin içinde gece 1 de...
Tesis şehirin içinde gece 1 de bile gitsen ulaşımda sorun yok bu nedenle gittim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / GRUP / ÇOCUKSUZ
Otelpuan.com 2011
Memnuniyet Artışı Ödülü

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Adanın köklü tesislerinden biri olan dome hotel, Girne limanında yer almaktadır. `` gelenekten geleceğe`` bir hizmet anlayışını benimsemiş, özellikle sakinliği seven misafirlerimizin tercihi olacaktır.

Konum

Ercan havalimanı 42 km. mesafede olan tesis, Girne şehir merkezindedir.

Konaklama

Yarım pansiyon konsepti ile hizmet veren tesiste, bütün içeçekler ve extralar ücrete tabidir. Yemek saatleri kış veya yaz sezonuna göre farklılık göstermektedir.

Yemekkartı

Kahvaltı,açık büfe 07:00-10:00 arası, Akşam yemeği,açık büfe 19:00-21:30 arasındadır.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ