Delphine Botanik Hotel, Alanya

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Servisi iyiydi. Yeşil alanının...
Servisi iyiydi. Yeşil alanının olması güzel tabiiatı iyiydi. Servis elemanları güleryüzlü personel yardımcıydı. Bir tek kumsalı begenmedim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
Yakınlarıma, aileme ve...
Yakınlarıma, aileme ve arkadaşlarıma söylerim tesisi. Personel yakındı hizmetten bahsederim. İlgilendiler. Herşey çok güzeldi. Memnun kaldım. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Özellikle hizmet anlayışı ve...
Özellikle hizmet anlayışı ve yiyecek içeceklerinden bahsederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Güzel bir aile oteli. Huzurlu...
Güzel bir aile oteli. Huzurlu. Hizmette sorun yaşanmıyor. Çalışanlar tamamen güleryüzlü. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ORTALAMA
Tesisinize ilk defa gelmiş...
Tesisinize ilk defa gelmiş olmamıza rağmen tüm etkinlik ve hizmetler (oda hizmetleri, odanın temizliği, restaurant, kafetarya, bar, havuz, kaydıraklar, lunapark, gece animasyon etkinlikleri özellikle fasıl, hotel personel davranışları, ala carte res... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / AİLE / ÇOCUKLU
Doğa-dinlenme seyahati , Eyl '11
yıldız sayısı
DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR
Eşim ve 2. 5 yaşındaki kızım...
Eşim ve 2. 5 yaşındaki kızım ile geçirdiğimiz kısa tatilimiz boyunca; personelin ilgisinden, yeme-içmeden ve temizlikten çok memnun kaldık fakat odalar çok eski kalmış bu kalitedeki bir otel için. Acilen odaların elden geçmesi gerekiyor. Bütün otel ... [Devamı]
Çocuklu tatil , Eyl '11
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Bugüne kadar yaptığım tatiller...
Bugüne kadar yaptığım tatiller arasında en iyi tesis. Dört dörtlük bir otel herşeyiyle. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / AİLE / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Samimi ve içten çalışanları olan...
Samimi ve içten çalışanları olan bir tesis yemekleride çok güzel. [Devamı]
ÇOK İYİ
Hizmet kalitesi güzel. Özellikle...
Hizmet kalitesi güzel. Özellikle çocuklu ailelere tavsiye ederim yalnız odaların yenilenmesi gerek, temiz ama eski. [Devamı]
ÇOK İYİ
Yeme içme çok güzeldi her türlü...
Yeme içme çok güzeldi her türlü eğlenceler çok güzeldi otelin yeşilliği çok güzeldi orman konsepti vardı oda konusunda tavsiye etmem. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKSUZ
ORTALAMA

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Tesis, kaliteli servisi ve konforu ile tatilinizi unutulmaz kılmak için Akdeniz'in güzellikleri ile birlikte konuklarını bekliyor.

Konum

Alanya merkeze uzaklığı 32 km., havalimanına ise 90 km. mesafededir.

Konaklama

Her Şey Dahil konseptinde sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-02:00 arası ücretsizdir. A la carte restoranlar rezervasyonlu ve ücretsizdir.

Yemekkartı

Kahvaltı saati 07:00-10:00 arası, Geç Kahvaltı 10:00-11:00 arası, Gözleme İkramı 11:00-16:00 arası, Snack İkramlar 12:20-15:30 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 16:00-17:00 arası, Gece Snacks ise 23:00-00:00 arasındadır.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ