Çok güzel bir otel...
Çok güzel bir otel.
yıldız sayısı
DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Odalar çok rahatlatici ve temiz.
Çeşitlilik çok fazla ve lezzetli.
Çok hizli servis.
Eğlenceli.
Temiz.
Türkiye, YAŞ: 19-25
Haz
'12
Gerek sağlık gerekse ekonomik...
Gerek sağlık gerekse ekonomik sebeplerle yıllardır tatil yapamamış annem ve babam için bu tatili planlamıştım. Otel hakkında zaten güzel şeyler duymuştum ama yine de tereddütlerim vardı. Böyle özel bir tatil için ets ile tatilimizi planladık ve 3-7 mayıs arasında bu otele geldik. Antalya ya varışımızdan dönüşümüze kadar rüya gibi bir tatil yaşadık. Annem de babam da çok memnun oldular. Otelin konsepti mükemmeldi. Servisi, temizliği, konforu, atmosferi, güleryüzlü çalışanları, kısacası herşeyiyle muhteşemdi. Özellikle, babamın rahatsızlığı sebebiyle yürüme zorluğu olduğundan, restorana ve havuza direkt inen asansöre yakın bir oda verilmesi, seçtiğimiz oda kara tarafı olmasına rağmen otel müdürünün jest yapıp deniz gören bir oda tahsis etmesi ve otele geldiğimizde hiçbir prosedürle uğraştırmadan hemen odamıza yerleşebilmemiz gerçekten mükemmeldi. Otel müdürüne ve bizimle transferimizden dönüşümüze kadar yardımlarını esirgemeyen ets tour ve güleryüzlü dinamik ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu otel kesinlikle 5 yıldızdan daha fazlasını hakediyor. Bu mükemmel tatil için hem ets tour a, hem de cornelia deluxe resort un tüm ekibine çok teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda tekrar gelmeyi planlıyoruz. Sevgiler.
yıldız sayısı
DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Odamız çok güzel ve temizdi. Oldukça da konforluydu. Banyomuzda çok şık ve moderndi. Bir tek küvet biraz yüksekti. Özellikle kat hizmetimizi yapan kıymet hanımın titizliğine ve düzenine, en önemlisi de güleryüzüne hayran kaldık.
Yiyecek içecek kalitesi de oldukça iyiydi. Hem damak tadımıza uygun birçok seçenek vardı, hem de lezzet açısından da harikaydı. Masa düzeni ve bardak, çatal, bıçaklar hem temiz hem de son derece şıktı.
Personel kesinlikle çok güleryüzlü ve canayakındı. işlerini görev gereği yapmak için değil, canı yürekten yapıyorlardı. Babam parkinson rahatsızlığı sebebiyle titrediği için her defasında büyük bardakta yarım dolu içecek ve pipet getirdiler. ilk gün bu şekilde istemiştik, daha sonraki her serviste (sabah, öğle, akşam) biz tekrarlamadan hep bu şekilde sunum yapıldı. Babam çok mutlu oldu. Bunun yanısıra servis hem hızlıydı hem de sunumlar mükemmeldi. ilk gün tercihlerimizi dikkate alıp, sonraki günlerde tercihlerimize göre sunumlar yapılması son derece mutlu etti bizi. Kendimizi çok özel hissettik.
Spor ve aktivite açısından çok katılımcı olamadık. Ancak, sabahları havuzda yaptırılan jimnastik çok eğlenceli ve hareketliydi. Akşamları yapılan showlar hem kaliteli hem çok eğlendiriciydi. Animasyon ekibi de çok kaliteli ve güleryüzlüydü. Sululuk, taşkınlık yoktu. Sürekli bizlerle ilgilendiler, her daim karşılaştığımızda bizlere halhatır sormaları, küçük sohbetler yapabilmemiz güzeldi.
Havuzlar çok temizdi. En güzeli de kötü kokmuyordu ve gözümüze kaçsa da yakmıyordu. Kapalı havuzda bile çok keyifle vakit geçirdik. Tavanın cam oluşu, dışarıdaki havuzla olan bağlantısı sayesinde hem kapalıda hem de açık havuzda yüzebilmek, kapalı havuzda bile yüzerken gökyüzünü görebilmek çok keyifliydi. Özellikle plaj ve deniz havlularının sınırsız oluşu da gerçekten harikaydı. Bir havluyu tekrar kullanabilmek için balkonlarda kurumasını beklemeden her daim kuru havlularla, havuzun da denizin de keyfini çıkardık.
/ AİLE
'12
İlgi güzeldi. Aktivitelere dhail...
İlgi güzeldi. Aktivitelere dhail edilmeye çalışıldık güzeldi.
'12
Sıcak havuzun olmaması kapalı...
Sıcak havuzun olmaması kapalı havuz sıcak değil yemek çeşililiği olamaması odada da koku olması rahatsız etti.
ETMİYOR
ORTALAMA
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Banyodan koku geliyordu lavabo ve tuvaletten dublex odada kaldık sürekli kötü bir koku tuvalet kokusu vardı.
Çeşitlilik yoktu.
Güleryüzlü hizmet aldık herşeyi ayagımıza hizmet aldık.
İyi bence.
En şikayetçi olduğumuz bölüm hava soğuk mayıs 1 de gittik yagmurluydu 2 gün dışarısı serin kapalı havuz soğuk rica ettik. Kapalı havuz dışarı açık o yzüden ısıtamıyoruz dediler geçen yıl amara dolce vıtaa gittik orada ısıtılmış deniz suyu havuzu vardı istenirse ısıtılabilirdi.
Türkiye, YAŞ: 41-45
/ GRUP
'12
Çok güzel karşılandık müşteri...
Çok güzel karşılandık müşteri kalitesi çok yüksekti ama ilk defa memnun olduk yemekleri çok güzeldi odaları çok güzeldi kapalı havuz soğuk olduğu için giremedik sadece.
Soğuktu.
Türkiye, YAŞ: 61-65
/ GRUP
'12
Talep edilen ücrete karşın...
Talep edilen ücrete karşın hizmetin daha iyi olması gerekiyor. Bundan dolayı karasızım.
KARARSIZ
KÖTÜ
İyi olarak puanlarım.
Bence normal.
Hiç bir aktivite yoktu 1 puan veririm.
Daha hijyenik bir havuz olabilirdi.
Hizmeti temizliği denize...
Hizmeti temizliği denize yakınlığı güzeldi. Sezon olmadığı için animasyon yoktu fazla bir de iskele açık değildi.
Çok iyiydi.
Animasyon sezon olmaıdğı için 3.
'12
Temiz bir oteldi. Hizmeti çok...
Temiz bir oteldi. Hizmeti çok iyiydi. Mutfağı temiz kaliteliydi. Personel güleryüzydü. Personelin hizmeti çok iyiydi.
İYİ
İyi hizmet aldım.
İyi hizmet aldım.
Herhangi bir ekstra özelliği olan havuz değildi.
/ TEK
'12
Güzel olarak anlatırım. Genel...
Güzel olarak anlatırım. Genel olarak memnun kaldım.
'12
Hizmet çok iyiydi. En önemli...
Hizmet çok iyiydi. En önemli hizmet zaten. Otelden memnun kaldık.
İYİ
İyi olarak puanlarım.