Aska Buket Resort&Spa, Alanya

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Konforlu bir otel olarak tavsiye...
Konforlu bir otel olarak tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , May '12
ÇOK İYİ
Bu kusurlarla tavsiye etmem...
Bu kusurlarla tavsiye etmem tesisi kimseye. Bu söylediklerimin dikkate alınacağınıda tahmin etmiyorum çünkü tesiste pek türk yok yüzde doksanı rus. Ayrıca tesiste 70 adet fotoğraf çektirdim benden 250 dolar talep edildi çok uçuk bir ücret bu zaten ko... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / GRUP / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , May '12
ETMİYOR
ÇOK İYİ
Çalışan personel ilgili alakalı...
Çalışan personel ilgili alakalı odasını beğenmedik biraz eski geldi diğer özellikleri güzeldi tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
Doğa-dinlenme seyahati , Nis '12
İYİ
Bir daha gitmek isterim baharda...
Bir daha gitmek isterim baharda ya da sonbaharda alanya çok sıcak olduğundan. Çok fazla çocuk ve yerli misafir yoktu gürültü yoktu güzeldi. Sessiz sakin kafa dinlenebilecek bir yer. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Kas '11
ÇOK İYİ
Ben memnun kaldım tatilden...
Ben memnun kaldım tatilden. Arkadaşlarda gelemediler. Personel iyiydi. Şefler güleryüzlü değiller. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 19-25 / TEK / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Kas '11
İYİ
Blok blok olması avantaj. Tek...
Blok blok olması avantaj. Tek bir ana binada kurulu değil. Güzel yürüme yolları var. Farklı. Daha büyük algılanıyor. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / AİLE / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Özellikle yemekler çok memnun...
Özellikle yemekler çok memnun etti. Büyük olmaması ve yorucu olmaması da çok hoştu. Herşey elinizin altında. Temizdi ve ortak tuvaletler de sürekli temizleniyordu. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Müşteri ilişkileri ve halka...
Müşteri ilişkileri ve halka ilişkileri güzeldi. Bahçe ortamı iyiydi. Rahat edilebilecek bir yerdi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKSUZ
Muameleleri güzeldi insanlara...
Muameleleri güzeldi insanlara karşı. Çok hoşuma gitti. Denize girme alanı güzeldi ve genişti. Sıkışık değildi bu yüzden hoştu. Güzel bir yerdi. Arkadaşlarıma söylerim bu tesisi. Yemek durumunu ben orada da belirttim. Elma ve erik vardı. Şeftali yemek... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Verdiğimiz ücrete deydi...
Verdiğimiz ücrete deydi diyebilirim yakınlarıma. Bir tatilde bulabileceğimiz rahatlığı ve temizliği bulduk. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Benzersiz eğlencelerin ve plaj aktivitelerinin merkezi Alanya’da bulunan Aska Buket Resort&Spa, gece ve gündüz aktiviteleriyle konuklarını ağırlıyor.

Konum

Tesis denize sıfır mesafededir. Okurcalar mevkiindedir ve Alanya şehir merkezine yalnızca 30 km. , Antalya havalimanına 105 km. mesafede bulunmaktadır.

Konaklama

Her Şey Dahil sistemle hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-24:00 saatleri arası ücretsiz. Minibar hergün su ile dolduruluyor.

Yemekkartı

Geç kahvaltı saat 10:00-11:00 arası, Snack ikramlar 12:30-16:00 arası, Çay saati ise (kuru pasta ve kek ile) 16:00-17:00 arasındadır.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ