Angora Beach Resort, Gümüldür

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Çevreye olan yakınlığı iyiydi...
Çevreye olan yakınlığı iyiydi. Bisiklet parkı vardı güzeldi. Konsept çok güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Eki '11
ÇOK İYİ
Eylül ayında gitmiştim deniz...
Eylül ayında gitmiştim deniz baya soğuktu ayrıca öğleden sonra rüzgar oldukça fazla ve rahatsız ediciydi havuz çıkışı baya üşümüştük. Otel oldukça sessiz ve sakindi personel oldukça ilgiliydi yemeklerde hemen hemen hergün farklı ve lezzetliydi. Akti... [Devamı]
İYİ
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Huzurlu sakin derli toplu...
Huzurlu sakin derli toplu kaliteli bir yer. Eğlence hareket arayanlara tavsiye etmem. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Odası güzel yemekler güzel fiyat...
Odası güzel yemekler güzel fiyat kalitesi uygun havuz küçük ama denizi iyiydi diye bahsederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Personeli güzel samimi fiyatına...
Personeli güzel samimi fiyatına göre odaları yemek kalitesi güzel ve ulaşımı kolay diye bahsederim. [Devamı]
ÇOK İYİ
Grup halinde gittik benim...
Grup halinde gittik benim yaşımdakiler için sakin dinlendirici düzayak olması güzel hayvanları var güzel kumsalı olması. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / GRUP / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Temizlik iyi güzeldi. Plajı iyi...
Temizlik iyi güzeldi. Plajı iyi denizi güzeldi. Memnun kaldık tavsiye ediyoruz. Yemekler iyiydi. Gürültü yok fazla. Oda servisi iyiydi temizlik bakımında. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Hoşumuza gitti. Konumu güzel...
Hoşumuza gitti. Konumu güzel. Ağaçlıklı tam otel havasında değil insan kendini evinde gibi hissediyor. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
5 üzerinden 5 lik bir tesis...
5 üzerinden 5 lik bir tesis. Fiyat olarakta bütçemize uygun. Tercih sebebimiz oldu. O kadar iyi kalitede olacağını tahmin etmiyordum. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Öncelikle yeni bir otel sahil ve...
Öncelikle yeni bir otel sahil ve denizi güzel yerleşime yakın ucuz ve kalitesi. [Devamı]

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Angora Beach Resort, Gümüldür'e özgü mandalina bahçelerinin eşsiz sahil şeridi ile buluştuğu noktada, konuklarını eşsiz hizmeti ile ağırlıyor.

Konum

Gümüldür şehir merkezine yakınlığı ile birlikte, İzmir Havaalanı'na 41 km. mesafededir.

Konaklama

Angora Beach Resort Herşey Dahil konsepti ile hizmet vermektedir. Tesis yoğunluğuna göre açık büfe veya set menü uygulanır.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ