detaylı grafikler için tıklayınız
88
Tüm Misafir Tipleri
Aileler
Çiftler
Tekler
Güzel tatmin edici bir tatil...
Güzel tatmin edici bir tatil geçirdim. Çalışan personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Şaşırtıcı derecede ummadığımız kadar yardımseverlerdi. Hizmette sıkıntı yaşamadık. Yiyecek içecek de tatminkardı. Kötü değildi ama daha iyi olabilirdi. Fiyatı yüksek değildi ama biraz daha alçak olabilirdi. En azından 20-30 lira aşağıda olabilirdi. O paraya biraz daha düzgün tesisler olduğunu biliyorum. Havuzu pek kullanmadık. Kumsal incekumdu. Plajını çok beğendik. Havuzu olmasına gerek yokmuş. Zaten daha çok yabancılar kullanıyor havuzu.
92
tavsiye
EDİYOR
fiyat/performans
İYİ
ODA:
İyi bence.
YEME/İÇME:
İyiydi güzeldi.
HİZMET:
Tam puan veriyorum.
AKTİVİTE:
Herşey güzeldi.
HAVUZ:
Çok güzeldi.
TATİLCİ
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , Eyl '11
Bu görüş: FAYDALI YETERSİZ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

BU OTELİ PAYLAŞ

OTEL BİLGİLERİ

MAVİ BAYRAKLI TESİS

Hakkında

Özel olarak dizayn edilmiş bahçesi ve üstün kalitede hizmeti birleştiren otel, misafirlerine beklentilerin ötesinde bir tatil fırsatı sunuyor.

Konum

Side merkeze 8 km., havalimanına ise 55 km. mesafede.

Konaklama

Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe şeklindedir. Bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat (lobby barda) ücretsiz.Paket dondurma ücretli.

Yemekkartı

Gece Çorbası 00:00-00:30 arası, Gece snack 01:30-02:30 arası, Geç Kahvaltı 10:00-11:00 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 10:00-19:00 arası, Snack ikramlar 11:00-18:00 arası, Dondurma servisi 15:00-16:00 arası.

A La Carte

A la carte restoranlar rezervasyonlu ve haftada 1'er kez ücretsiz.

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ

« Bölge seçin